Omvänd (bok #1 i The Vampire Journals)

Omvänd (bok #1 i The Vampire Journals)

By Morgan Rice

 • Release Date : 2014-05-03
 • Genre : Skräck, monster och spöken
 • FIle Size : 1.02 MB
Score: 4.0
4.0
From 73 Ratings
Download Now
The file download will begin after you complete the registration. Downloader's Terms of Service | DMCA

Description

Omvänd (bok #1 i The Vampire Journals) ”OMVÄND är en bok som konkurrerar med TWILIGHT och VAMPIRE DIARIES, och den kommer att få dig att vilja fortsätta läsa fram till sista sidan! Om du tycker om äventyr, kärlek och vampyrer är detta boken för dig!”
--Vampirebooksite.com

OMVÄND är bok #1 i den Bästsäljande serien The Vampire Journals, som fram tills nu innefattar elva böcker (fler är på väg).

I OMVÄND (bok #1 i The Vampire Journals), 18-åriga Caitlin Paine rycks upp från den idylliska förorten och tvingas börja om på en ny tuff, farlig skola i New Yorks innerstad, när hennes mamma flyttar, igen. Den enda ljuspunkten I tillvaron är Jonah, en ny klasskamrat som tycker om henne på en gång.

Men innan deras kärlek har en chans att blomma ut, börjar Caitlin att förändras. Hon utvecklar en övermänsklig styrka, ljuskänslighet, ett begär efter blod – av känslor hon inte förstår. Hon letar efter svar på vad som håller på att hända henne, och hennes sug för henne till fel plats vid fel tidpunkt. Hon finner en gömd värld, precis under hennes fötter, som frodades I New York. Hon hamnar mitt emellan två klaner, mitt i ett vampyrkrig.

Det är i den här stunden som Caitlin träffar Caleb, en mystisk och mäktig vampyr som radar henne från de mörka krafterna. Han behöver hennes hjälp med att hitta det förlorade svärdet. Och hon behöver honom för att hitta svar, och för skydd. Tillsammans, kommer de att hitta svaret på den avgörande frågan: vem var hennes biologiska far?

Men Caitlin har svårt att välja mellan två män när något annat vaknar mellan dem: en förbjuden kärlek. En kärlek mellan raser som riskerar bådas liv, och kommer att tvinga dem att besluta sig för om det är värt att riskera att förlora allt för kärleken …

”OMVÄND är en idealisk berättelse för unga läsare. Morgan Rice har gjort ett bra jobb med att hitta en intressant vändning på vad som kunde ha varit en vanlig vampyrsaga. Uppfriskande och unik, TURNED har de klassiska ingredienserna som hos de flesta paranormala historien för unga läsare. Bok #1 i Vampire Journals serien fokuserar på en flicka … en extraordinär flicka!   TURNED är lättläst men har ett väldigt högt tempo … Rekommenderas till de som tycker om att läsa härliga paranormala kärlekshistorier. Innehåller en del våldsscener.”
--The Romance Reviews

”OMVÄND tog ett fast grepp om mig från första början och släppte inte … Denna berättelse är ett fantastiskt äventyr som berättas i rask takt med massor av action från första början. Det finns inte en tråkig stund. Morgan Rice har gjort ett fantastiskt jobb med att få med sig läsaren. Hon gjorde det också enkelt att heja på Caitlin och få en att desperat vilja se henne lyckas i sin jakt på sanningen … Jag ser fram emot del två i serien.”
--Paranormal Romance Guild

”OMVÄND är tilltalande, enkel, mörk läsning som du kan läsa mellan andraböcker, då den är så kort … Du kommer att bli underhållen!”
--books-forlife.blogspot.com

”Rice gör ett remarkabelt jobb med att suga in dig i berättelsen från allaraförsta början, och utnyttjar en fantastisk skildrande förmåga som överskrider den att måla fram en bild … Väl skriven och en extremt snabb läsning, OMVÄND är en bra början på en ny vampyrserie som med allra största säkerhet kommer att bli en succé hos läsare som söker en lättsam, men ändå underhållande berättelse.”
--Black Lagoon Reviews

Reviews

 • Omvänd

  5
  By 🎀Liin
  Jag tyckte faktiskt om boken, lite stavfel här och där men man överlever! Är definitivt säker på att jag ska läsa del två ÄLSKAD. Dock så är jag säker på att denna bok faller inte alla i smaken men är man intresserad av romance, action och lite sorg så är denna bok the one
 • PERFEKT💗

  5
  By Bra👍🏻👍🏻
  Den här boken tipsar jah VERKLIGEN!!!! Den e min nya favorit
 • En dålig bok

  2
  By Durr boken
  Jag ger den här boken två stjärnor för att jag tyckte att den var spännande ibland men det var också därför jag gav bara två stjärnor för att den inte var spännande hela tiden. Jag tyckte inte att den här durr boken var så bra
 • 👍

  4
  By Mel 😘
  Stavfel finns men enligt mig var boken så otroligt intressant att jag inte brydde mig om dem. 👌
 • Omvänd

  3
  By JeOde
  Fruktansvärt slarvigt översatt med mängder av stavfel.

keyboard_arrow_up