Steve Jobs - en biografi

Steve Jobs - en biografi

By Walter Isaacson

 • Release Date : 2011-10-25
 • Genre : Biografier och memoarer
 • FIle Size : 3.43 MB
Score: 4.5
4.5
From 39 Ratings
Download Now
The file download will begin after you complete the registration. Downloader's Terms of Service | DMCA

Description

Steve Jobs - en biografi Steve Jobs, i-konen

Den egensinnige kreatören, den maniske perfektionisten. Vi kände honom som den store uppfinnaren, den som revolutionerat vårt sätt att umgås och förhålla oss till världen och totalt förändrat vårt vardagsliv. Men vem var han? Och hur kom han att bli till den ikon han är idag? Vilka var hans drivkrafter? Vilka tankar och människor påverkade honom, stöttade honom, bjöd honom motstånd?

För första gången berättar Steve Jobs om sitt liv och sitt arbete. Under flera års tid och i över fyrtio intervjuer har Steve Jobs berättat öppenhjärtigt för vetenskapshistorikern Walter Isaacson om sin uppväxt, sitt privatliv och sin karriär. Han har inga skäl kvar att dölja någonting. Här berättar han allt.

Det här är historien om en man som mer än någon annan personifierar vår tid, en symbol för den mänskliga kreativiteten och ett synsätt där form och innehåll är lika viktiga.

Steve Jobs har, med sitt driv och sin ständiga jakt på perfektion, totalt revolutionerat vår värld och vårt sätt att leva. Han släppte in datorn i hemmet, gav den tecknade filmen en renässans, stöpte i ett enda slag om musikindustrin med sin i-Pod och med i-Phonen förvandlade han telefonen till ett oumbärligt vardagsredskap -- och en väldigt kul leksak. Samtidigt.

Steve Jobs avled i oktober 2011, 56 år gammal.

Översättare: Thomas Engström,

Översättare: Roland Poirier Martinsson,

Omslagsformgivare: Jojo Form

Reviews

 • Read it

  5
  By Schandreas
  A book about a CEO. How fantastic can that be? Pretty fantastic actually.
 • Perfekt

  5
  By Richardsanborn1
  En otroligt bra bok! Inget gullande här utan den speglar verkligen hans riktiga personlighet. Förvånansvärt inspirerande och lärorik. 5/5
 • Fantastisk!

  5
  By Satanigatan
  Vilket geni, plågad av demoner. Vilken passion, vilket mörker. Oändlig rikedom men ändå bara en fattig pojkes jakt efter sinnesro. Tack Steve för allt du gav oss. Jag hoppas du fann ro till slut. Tack Walter för en fängslande levnadsteckning.

keyboard_arrow_up