Döden på korset? Tio argument från Bibeln

Döden på korset? Tio argument från Bibeln

By Maulana Abul-Ata Jalandhari

 • Release Date : 2007-03-23
 • Genre : Islam
 • FIle Size : 0.23 MB
Score: 3.0
3.0
From 102 Ratings
Download Now
The file download will begin after you complete the registration. Downloader's Terms of Service | DMCA

Description

Döden på korset? Tio argument från Bibeln Döden på korset? Tio argument från Bibeln
av Islam International Publications Ltd.

Märkligt nog är de tre världsreligionerna Judendomen, Kristendomen och Islam oeniga vad gäller synen på både födelsen och döden av Jesus Kristus. Mysteriet kring Jesus Kristus död är en lika kontroversiell angelägenhet för alla dessa religioner.

Boken "Döden på korset?" handlar om händelsen av Jesus Kristus korsfästelse med tio argument från Bibeln. Dog Jesus på korset? Blev hans ödmjuka böner hörda och flydde han döden på korset på ett mirakulöst sätt? Till vilka folkslag predikade han efter händelsen av korsfästelse? Bläddra fram för att få svar på dessa frågor och finn den sanna berättelsen om korsfästelsen av Jesus.

Reviews

 • Oseriöst

  1
  By PeterFaun
  Märkligt nog hoppar författaren helt över vad som överallt strålar fram i den kristna kyrkans heliga skrifter: att Herren Jesus Kristus uppväcktes av Fadern från de döda på den tredje dagen!
 • Detta är Sanningen

  1
  By I Jesus finns Frälsningen
  Johannesevangeliet 3:16 Ty så Älskade GUD världen att han sände sin enfödda son, för att den som tror på honom inte skall gå förlorad utan ha ett evighet liv. 3:17 Inte sände GUD sin Son till världen för att döma världen utan för att världen skulle bli frälst genom honom. 3:18 Den som tror på honom blir inte dömd, men den som inte tror är redan dömd, eftersom han inte tror på Guds enfödda Sons namn. Johannnesevangeliet 14:11 tro mig: Jag är i Fadern och Fadern är i mig. om ni inte kan tro det, Så tro för gärningarnas skull.
 • Partisk propaganda

  1
  By Derki
  Förutom alla faktafel är det uppenbart att boken är ren propaganda och recensionerna här låter som att de kommer från samma person. Pinsamt!
 • Rekommenderas starkt!

  5
  By fatehshams
  Intressant läsning!
 • Bra bok

  5
  By Pakisali
  Läs värdig!
 • Plus

  5
  By MaryemS
  Rekommenderas stark för religiösa och icke-religiösa!
 • Skrattretande underhållning

  1
  By Antystan
  Den här boken var skrattretande. Det fanns så många fel i historiska fakta att den över huvud taget inte kan tas seriöst. Och att Jesus verkligen dog på korset är hela (den seriösa) forskarvärlden överens om. Sedan alla felvinklingar av Bibeln, som uppenbart syftar på något annat, sänker trovärdigheten i boken till noll. Denna bok kan läsas om man vill få en stund med rolig läsning men kan inte alls tas seriöst. Ett tafatt försök att få Koranens budskap att stämma i historien.
 • Intressant

  5
  By MartinsiPhoneGmx
  Oerhört intressant och kontroversiell bok! Mycket utmanande mot kristendomens grundpelare uran att hylla islam, känns närmast religions-neutral. Hon skulle ha skrivit mer, med mer historiska fakta och information om fotona på det som påstås vara Jesu grav. Kan dock rekommendera denna bok som oerhört intressant läsning om motsättningarna i Bibeln om korsfästelsen.
 • Humor ?!

  1
  By Olaxxx
  Fantastiskt simpel och obegåvad smörja. Cirkelresonemang och logiska hopp i förvirring. Var man inte "icke-muslim" innan så blir man det efteråt.
 • Ahmadiyya

  1
  By Ibrahimaga
  Vill bara påpeka att författaren hör till Sunni-grenen av Islam som är den traditionella och också är den största, utan ahmadiyya-grenen vara anhängare inte anses vara muslimer alls av sunni-muslimer.

keyboard_arrow_up